Agile en scrum voor webteams

In deze training leer je de principes van agile en scrum in te zetten voor je website. Veel scrumtrainingen richten zich op techniek van websites, maar deze training gaat verder en kijkt ook naar communicatie en andere onderwerpen die spelen voor webteams. 

Deze training verzorgen we alleen in-company.

Resultaat

Je verlaat de training met een heel scala aan nieuwe technieken en een enorme zin om deze toe te gaan passen in de praktijk. Met een andere aanpak bereik je andere resultaten!

  • Je maakt op een speelse manier kennis met de agile-principes in communicatie.
  • Je begrijpt dat flexibiliteit een belangrijke voorwaarde is voor een goede site.
  • Je kent de voordelen van het lean en agile werken in een communicatiesetting.
  • Je leert een aantal tools en technieken te gebruiken om agile te werken in teams en extern partijen.

Inhoud 

De docent start met een interactieve kennismaking met de agile-principes. Vervolgens introduceert zij scrum als agile-methode: de rollen, de ceremonies en de artefacten. Al het typische scrumjargon komt aan bod.

Bij agile werken staat de interactie centraal, binnen het team en tussen het team en de omgeving. De kwaliteit van de interactie bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van het eindproduct. Je krijgt in de training een aantal tools en technieken die je in staat stellen om binnen je team en met de partijen met wie je samenwerkt direct tot resultaat te komen.

Een vrolijke training met games, visualisatietechnieken en handige raamwerken om toe te passen in de praktijk.

 

Vanaf vorig jaar zomer hebben we gewerkt aan de Aanpak van het Oosterpark. De gemeenteraad heeft in december 2020 een besluit genomen over de herhuisvesting van de Rowdies en de bouw van een geluidsscherm langs de A15 in het Oosterpark. Deze twee elementen hebben ruimtelijke impact op het Oosterpark. Het is belangrijk om te weten wat de ruimtelijke impact van deze twee elementen is en hoe dit ingepast kan worden in de aanpak van het Oosterpark. We hebben daarvoor een integrale aanpak gehanteerd met daarbij aandacht voor de hele inrichting van het Oosterpark. Aangezien het park van groot belang is voor veel inwoners wilden we graag met hun inbreng de aanpak zo optimaal mogelijk maken. In dit participatieboekje beschrijven we het participatie-proces en vindt u de uitkomsten daarvan.

Praktisch

Cursusduur

1 dag, 10.00 - 16.00 uur

Locatie

Deze cursus is voorlopig online.

Kosten

€ 495,- exclusief 21% btw.

 

Naar boven