QuickScan Digitale Toegankelijkheid

Met de QuickScan Toegankelijkheid bieden we een bondige en goed leesbare rapportage over de toegankelijkheid van jouw website. Handig voor iedereen die niet een volledige audit wil laten doen, maar een betrouwbare 0-meting van zijn site wil hebben. Daarnaast bieden we ook op andere manieren hulp bij digitale toegankelijkheid.

Wil je meer weten, stuur ons graag een mail op support@theinternetacademy.nl.

Inhoud en kosten

Wij onderzoeken een aantal pagina’s van jouw website op digitale toegankelijkheid, zodat we een goede indruk hebben van de belangrijkste toegankelijkheidsproblemen. We bespreken vooraf wat jullie belangrijk vinden en graag onderzocht willen hebben.

De resultaten bespreken we met jullie en desgewenst ook de webbouwer, zodat we direct met elkaar stappen kunnen maken naar het oplossen van de knelpunten.

De kosten zijn: 

  • QuickScan Digitale toegankelijkheid: € 950 ex btw
  • Gesprek op locatie: € 450 ex btw

Ondersteuning na de QuickScan

Webbouwer begeleiden bij het oplossen van de problemen

Na uitvoering van de QuickScan kunnen wij jullie ook helpen met het oplossen van de gevonden issues. Dit doen we vaak in goed overleg met de webbouwer en de opdrachtgever.

Collega's trainen

Ons vak is trainen, dus we trainen ook graag de medewerkers, zodat ze leren hoe ze content toegankelijk kunnen maken.

Testen met de doelgroep

Aanvullend kunnen we jullie site ook laten testen door iemand die blind is. Met een screenreader test hij ook de webpagina’s en deze resultaten voegen we toe aan de QuickScan.

Hulp bij het invullen van de Toegankelijkheidsverklaring 

Heb je een vraag of wil je het hele proces uit handen geven, wij kunnen dat voor jullie doen.

Terug naar overzicht
Naar boven