Online trainingen en e-learnings

We bieden alle trainingen ook online aan. Of de training online gegeven wordt is afhankelijk van de wensen van de deelnemers. Daarnaast hebben we een aantal e-learnings, die je individueel kunt volgen.

Groepstrainingen

Een aantal trainingen kun je bij ons volledig online volgen. De opzet en werkvormen zijn volledig aangepast aan online. We werken in een model waarin we live-webinars en individuele werkvormen combineren.

Het maximum aantal deelnemers is 8. Per trainingsdag moet je als deelnemer rekenen op 4 uur voorbereiding.

Wij kiezen meestal voor de volgende opbouw:

  • Huiswerk vooraf
  • 10.00 - 12.30 uur: Live webinar
  • 12.30 - 14.00 uur: Pauze
  • 14.00 - 16.00 uur: Live webinar

E-learning: individuele online cursussen

Wij bieden ook individuele online cursussen. Die kun je doen op elk moment, op elke werkplek en op elk apparaat. Ondanks de afstand zijn deze e-learningmodules bij ons persoonlijk. Je krijgt een vaste docent. Daarmee kun je tijdens de cursus contact hebben per telefoon, per mail en via de app.

Kwaliteit staat voorop

Bij onze online trainingen kun je dezelfde inhoudelijke kwaliteit verwachten die je ook offline van ons krijgt. De lesstof is prettig leesbaar, begrijpelijk en met voldoende diepgang. Bij ons geen oppervlakkige cursussen.

Niet goed, geld terug

Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. Die garantie geldt net zo goed voor onze online trainingen als onze trainingen op locatie.

Persoonlijk certificaat

Als je bij ons een training of opleiding hebt gevolgd, krijg je een persoonlijk online certificaat. Dit certifaat kun je gebruiken in je persoonlijke online cv of bijvoorbeeld op je LinkedIn-pagina.

Organisatiecertificaat

Met het organisatiecertificaat kun je als organisatie aantonen dat jouw medewerkers een cursus hebben gevolgd bij ons. Overheden kunnen dit bijvoorbeeld opnemen in hun toegankelijkheidsverklaring.

Terug naar overzicht
Naar boven