Online trainingen en e-learnings

We bieden alle trainingen ook online aan. Of de training online gegeven wordt is afhankelijk van de wensen van de deelnemers. Daarnaast hebben we een aantal e-learnings, die je individueel kunt volgen.

Groepstrainingen

Een aantal trainingen kun je bij ons nu ook volledig online volgen. De opzet en werkvormen zijn volledig aangepast aan online. We werken in een model waarin we live-webinars en individuele werkvormen combineren.

Het maximum aantal deelnemers is 8. Per trainingsdag moet je als deelnemer rekenen op 4 uur voorbereiding.

Wij kiezen meestal voor de volgende opbouw:

  • Huiswerk vooraf
  • 10.00 - 12.30 uur: Live webinar
  • 12.30 - 14.00 uur: Pauze
  • 14.00 - 16.00 uur: Live webinar

E-learning: individuele online cursussen

Wij bieden ook individuele online cursussen. Die kun je doen op elk moment, op elke werkplek en op elk apparaat. Op dit moment bieden de volgende e-learnings aan:

Binnenkort hopen we dit uit te breiden met andere cursussen.

Ondanks de afstand zijn deze e-learningmodules bij ons persoonlijk. Je krijgt een vaste docent. Daarmee kun je tijdens de cursus contact hebben per telefoon, per mail en via de app.

Kwaliteit staat voorop

Ook kun je dezelfde inhoudelijke kwaliteit verwachten die je ook offline van ons krijgt. De lesstof is prettig leesbaar, begrijpelijk en met voldoende diepgang. Bij ons geen oppervlakkige cursussen.

Niet goed, geld terug

En ook dezelfde garantie die je van ons gewend bent. Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

Persoonlijk certificaat

Zoals je wellicht gewend bent bij ons krijg je na de cursus een online certificaat. Dit certifaat kun je gebruiken in je persoonlijke online cv of bijvoorbeeld op je LinkedIn-pagina.

Organisatiecertificaat

Ook voor organisaties hebben wij een certificaat, het organisatiecertificaat. Zo kun je als organisatie aantonen dat jouw medewerkers de cursus hebben gevolgd. Overheden kunnen dit bijvoorbeeld opnemen in hun toegankelijkheidsverklaring.

Naar boven