Boek Op vleugels van nieuwsgierigheid

In november 2023 hebben wij het boek 'Op vleugels van nieuwsgierigheid' gepubliceerd. Auteur van het boek is Willemeine Bol. Het is beschikbaar als EPUB en in gedrukte vorm.

Cover Op vleugels van nieuwsgierigheidOver het boek

Willemeine is blind en vertelt haar levensverhaal met ontroerende openheid. Zij groeit op in een internaat, zwerft over de wereld en eindigt weer hier in Nederland. Een verhaal vol enerverende gebeurtenissen maar vooral mooie en liefdevolle ontmoetingen.

We bieden het boek aan in 2 vormen:

  • Gedrukt (papier). Kosten € 25 exclusief verzendkosten
  • EPUB-versie (gratis)

Ontvang je graag een exemplaar, mail ons op support@internetacademy.nl. Geef graag ook even aan welke vorm je wilt hebben.

Tekst achterflap

Willemeine Bol is een bijzondere vrouw. Ze is blind, maar ziet met oren, handen, voeten, huid, gevoel en niet te vergeten met haar intuïtie.

Op jonge leeftijd besluit ze: ik kan en moet het alleen, maar door ervaring leert ze dat delen meer vreugde en verdieping geeft.

Ze is een avonturier. Iets niet durven? Ze durft bijna alles. Iets niet kunnen? Eerst proberen, dan weet je het zeker. En er lukt veel. Paardrijden, schaatsen, zeilen, reizen per trein en in het vliegtuig, lopen met de blindenstok of geleidehond over straat, werken achter de bar, als groepsleidster bij verstandelijk gehandicapte kinderen.

Ze woont samen en alleen, in groepen en met geliefden. Thuis, in het internaat, in Mozambique, Rwanda, Friesland, Gelderland en weer thuis in Brabant.

Dit boek vertelt over een diep doorvoeld leven.

Terug naar overzicht
Naar boven