Jaap van de Putte

Jaap van de Putte is docent en eigenaar van The Internet Academy. Ook is hij de auteur van de verschillende e-books die in de trainingen gebruikt worden.

Jaap van de Putte

Jaap zijn passie ligt bij het eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en uitvoerbaar maken van webprojecten. Die passie probeert hij over te brengen in de verschillende opleidingen en trainingen die The Internet Academy biedt.

Webprojecten blijken nogal eens complexe projecten. Veel heeft te maken met het gebrek aan kennis bij zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer. Opdrachtgevers neigen naar het beslissen op basis van hun onderbuikgevoel. En vaak is er een blinde vlek voor de techniek en laten ze dat blind over aan de webbouwer.

En webbouwers denken te vaak dat de content, functionaliteit en vormgeving van een site een zaak van de klant is. Met als gevolg dat er vaak een kloof is tussen beide partijen. En er een niet optimale website of webapplicatie ontstaat. Scholing kan helpen deze kloof te verkleinen en partijen echt tot samenwerking te brengen.

Logo Certified Professional in Accessibility Core Competencies (CPACC)Jaap is gecertificeerd voor CPACC: Certified Professional in Accessibility Core Competencies.

Terug naar overzicht
Naar boven