Désirée Vervuurt

Désirée Vervuurt verzorgt bij ons de training People skills: persoonlijke effectiviteit voor online professionals. Met haar jarenlange ervaring als arbeids- en organisatiepsycholoog en sociaal psycholoog, haar heldere aanpak en haar menselijke taal schept ze orde en ruimte voor reflectie.

Désirée Vervuurt

Désirée helpt vanuit haar praktijk Effectief Perspectief professionals  bij het ontwikkelen van hun persoonlijke en sociale vaardigheden. Ze streeft naar blijvende verbetering van prestaties en vaardigheden, (mondelinge en schriftelijke) communicatie, welzijn, coping, werkhouding en zelfregulatie. Professionals raken zo weer gepassioneerd en betrokken, wat leidt tot effectiever (samen)werken. 

Zij is een warme persoonlijkheid die betrokken is bij haar klanten. In de trainingen staan diepgang, betrokkenheid, het denken vanuit meerdere perspectieven en disciplines, professionaliteit en humor centraal. Wat Désirées trainingen voornamelijk kenmerkt is haar warme aanpak, de heldere taal en haar mateloze positiviteit.

Met een uitdagende en down-to-earth-houding kom ik snel tot de kern op een praktische en realistische wijze.

Terug naar overzicht
Naar boven