Organisatiecertificaat voor in de Toegankelijkheidsverklaring

Als eerste en enige opleidingsinstituut in Nederland bieden wij organisaties bij het afronden van een training een zogenaamd organisatiecertificaat. Dat is kosteloos. Dit certificaat kun je opnemen in je Toegankelijkheidsverklaring. Belangrijk, want hiermee toon je aan dat jouw organisatie een of meerdere trainingen over digitale toegankelijkheid heeft gevolgd.

Organisatiecertificaat ontvangen

Voor iedere organisatie die bij ons een in-companytraining heeft gevolgd hebben wij een organisatiecertificaat (voorbeeld certificaat). Wil je je organisatiecertificaat ontvangen, neem graag even contact met ons op via support@theinternetacademy.nl

Persoonlijk versus organisatiecertificaat

Eerst even iets over het persoonlijke certificaat. Elke cursist krijgt bij ons een persoonlijk certificaat, zowel op papier als in een online variant. Dit online certificaat kun je bijvoorbeeld koppelen aan je LinkedIn-profiel of aan je personeelsdossier. Dergelijke certificaten zijn zeer betrouwbaar, want het certificaat staat op onze site en de herkomst is zo altijd te verifiëren.

Nu bieden we dus ook zo’n certificaat voor organisaties, een organisatiecertificaat. Heb je bijvoorbeeld bij ons een maatwerktraining 'Toegankelijke pdf's met Microsoft Word' gevolgd, dan ontvang je als organisatie een online organisatiecertificaat.

Koppelen aan de toegankelijkheidsverklaring

In de Toegankelijkheidsverklaring neem je op welke maatregelen je hebt genomen om jouw websites toegankelijk te maken. Een van de maatregelen is het trainen van de medewerkers. En dat is precies waar het organisatiecertificaat zo handig voor is: met een link naar het certificaat toon je aan dat je die maatregel al hebt genomen.

Voorbeeld van een organisatiecertificaat
Terug naar overzicht
Naar boven